Roy vs Fotografie

kosten & info fotoshoot

Een greep uit de mogelijkheden verschillende shoots:

• Een fashion shoot voor uw partner en/of voor uzelf.

• Een themashoot, denk daarbij aan bijv. fantasie, middeleeuws, trouwreportage enz.

• Een shoot van u met uw (huis)dieren, of alleen uw (huis)dieren

• Feesten en partijen.

• Een combinatie van meerdere.

• Studio foto’s, bij u thuis of op locatie.

• Groepsfoto’s, 2 personen of meer.

Wie kunnen een aanvraag doen:

Uitsluitend personen vanaf 18 jaar kunnen een aanvraag doen voor een fotoshoot. Ben je onder de 18, dan dient de aanvraag door een ouder/voogd te worden gedaan, en er dient een ouder/voogd aanwezig te zijn tijdens de fotoshoot. Voorafgaand aan de fotoshoot kan naar een ID worden gevraagd, neem die dus mee.

Hoe werkt het:

Een fotoshoot duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur, afhankelijk van de wensen. Tijdens de shoot heeft u ruim de gelegenheid om van kleding te wisselen dus breng gerust, afhankelijk van de shoot, een ruime variatie mee. U mag zo vaak omkleden als u wilt maar houd er rekening mee dat dit ten koste gaat van de tijd. Het is aan te raden om thuis al een selectie te maken en voor de spiegel uit te proberen. Probeer ook eens wat houdingen uit, kijk voor voorbeelden in tijdschriften en op internet en neem gerust wat voorbeelden mee. U mag ook iemand mee nemen voor steun en gezelligheid maar zorg er voor dat die persoon begrijpt wat u gaat doen, een bemoedigend woord kan u net even over een punt heen helpen terwijl een verkeerde opmerking de shoot kan verprutsen. U moet u tijdens het poseren wel op uw gemak voelen, elke vorm van spanning is te zien op de foto. Verplicht uzelf dus tot niets. Denkt u tijdens de shoot dat u wat meer wilt geef dit dan gewoon aan, dit is altijd mogelijk maar alleen als u zich er goed bij voelt. Ga niet over grenzen als u zich daarbij onzeker voelt. Kom dan liever een keer terug wanneer u er wel aan toe bent.

Hoe ga ik met de foto’s om:

Van de geschoten foto’s zoekt u er 6 uit welke worden bewerkt. De bewerkte foto’s worden in hoge kwaliteit via mail naar u toe gestuurd. Deze foto’s kunnen ook gebruikt worden voor de website van “Roy vs Fotografie” maar voor plaatsing wordt altijd eerst toestemming gevraagd. Let wel dat alles wat op internet staat, hoe u het ook beveiligd, uiteindelijk te zien kan zijn voor iedereen. Ik stuur u een mail met daarin de betreffende foto’s die ik graag zou willen plaatsen. Het is aan u of dit mag. Persoonlijke informatie en persoonsgegevens zullen niet aan derden worden verstrekt.

Wat kost het:

– Basis pakket = € 50,- excl. eventuele reiskosten (€0,25 per km).

– Shoot van +- 1 uur.

– Je krijgt toegang tot alle gelukte onbewerkte foto’s op een eigen pagina op de website

– Je kiest zelf de 6 beste foto’s uit die worden bewerkt.

– De volledig bewerkte digitale foto’s worden binnen 4 weken aangeleverd.

Extra’s:

Extra bewerkte foto’s per stuk = € 5,00

Extra personen per stuk = €10,00

Zie ook de algemene voorwaarden van Roy vs Fotografie.

© 2020 Roy vs Fotografie

Thema door Anders Norén